Staking streekvervoer

Maar lang niet overal staan de bussen stil. Web De staking heeft betrekking op de cao in het streekvervoer die geldt voor zon 13000 medewerkers voornamelijk buschauffeurs.


Werkgevers In Het Openbaar Vervoer Geven Geen Krimp In Het Cao Conflict Nieuwe Staking In Het Streekvervoer Dreigt Friesch Dagblad

Vakbond FNV kondigt vijftien nieuwe stakingsdagen verspreid over zes weken.

. Web In september en oktober legden stakers het streekvervoer verspreid over het hele land ook al plat. Web Werkgevers in het regionale openbaar vervoer willen tijdens de vijfdaagse staking van het personeel niet onderhandelen met de vakbonden meldt. Op dinsdag 13 september en donderdag 15 september zouden er ook stakingen zijn maar deze zijn van de baan.

Web Vanaf volgende week maandag gaat het streekvervoer opnieuw landelijk staken. Web Staking OV streekvervoer. Web Het streekvervoer gaat opnieuw landelijk staken.

Web Komende zes weken stakingen in het streekvervoer als werkgevers niet over de brug komen Door Casper Schrijver 24 februari 2023 Als de werkgevers in het. De staking begint volgende week maandag en duurt vijf dagen. Web Er komt opnieuw een landelijke staking van het streekvervoer.

Web Tot en met vrijdag 10 februari staat het streekvervoer voor een beter CAO. Web 18 hours agoHier wordt per regio en treintraject weergegeven wat de verwachte gevolgen van de staking zijn voor reizigers. De staking zal vijf dagen duren maakt CNV bekend.

Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen. De vijfdaagse staking begint volgende week maandag en heeft betrekking op dertienduizend werknemers met. Deze keer op twee verschillende.

De vakbonden CNV en FNV zijn van plan om de komende. De vakbonden CNV en FNV hebben wederom landelijke acties. Breng Overal OV regio.

Eigenlijk zou er in het najaar nog een vierdaagse landelijke. Dat meldt vakbond CNV. Onder de cao Streekvervoer werken zon 13000.

Web Het gaat om een staking in het streekvervoer. Web De stakingen in het Utrechtse streekvervoer zijn na deze week nog niet voorbij. Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden.

De 2e stakingsgolf is begonnen op vrijdag 9 september in de regios West en Noordwest Noord- en Zuid-Holland. Web Duizenden buschauffeurs machinisten en conducteurs in het streekvervoer leggen morgen en vrijdag het werk neer. De vakbond stuurde vorige.

Web Ov-staking In het streekvervoer wordt donderdag en vrijdag gestaakt nadat overleg over een nieuwe cao is stukgelopen. De staking is de eerste in een nieuwe reeks die voor het weekend werd aangekondigd. Door deze regionale staking is echter het treinverkeer in heel Nederland stil komen te liggen.

Web Stakingen in openbaar vervoer Zaterdag 25 februari zondag 26 februari en maandag 27 februari 2023 geen stakingen. De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Web Er is voor vrijdag 24 februari 2023 staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Arriva Transdev incl.

De 15 stakingsdagen die nu zijn aangekondigd op de. Web Nieuwe reeks. Web 19 hours agoLandelijke staking streekvervoer in februari maart en april.

Web Ja en nee. Dat meldde vakbond FNV vanmorgen na een. Op donderdag 23 februari wordt er door het CNV extra gestaakt op de treintrajecten Zwolle-Enschede en Zwolle.

Web 1 day agoEr is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl.


Personeel Regiotreinen Sluit Zich Aan Bij Staking Streekvervoer Binnenland Telegraaf Nl


X Q201zy 1ndkm


Landelijke Vierdaagse Staking Streekvervoer Voorlopig Van De Baan Nederlands Dagblad De Kwaliteitskrant Van Christelijk Nederland


Staking Streekvervoer Mag Doorgaan


Rrnyqihtviro0m


Omroephorstaandemaas Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer


Bblwqbbmza6uem


Streekvervoer Vandaag Ontregeld Door Staking Rtv Papendrecht


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Baarnschecourant Nl Nieuws Uit De Regio Baarn


Dit Moet Je Weten Over De Ov Staking Deze Week Regio Destentor Nl


Staking Legt Streekvervoer 5 Dagen Lang Plat Omroep Zeeland


Opnieuw Staking In Streekvervoer Maar Niet Alles Ligt Plat Omroep Brabant


Streekvervoer Gaat Vanaf 6 Februari Vijf Dagen Staken Dagblad Van Het Noorden


Landelijke Staking Streekvervoer In Februari Maart En April Ov Rijdt Gedeeltelijk Omroep Almere


Landelijke Staking Streekvervoer Op Komst Om Nieuwe Cao Het Parool


Streekvervoer Gaat Opnieuw Staken Vanaf Maandag


Landelijke Staking Streekvervoer Van Maandag 6 Februari T M Vrijdag 10 Februari 2023 Exxact

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel